The End..Fin...Konec...Ende!

Objavljeno 23/05,2010

 Ovih dana se navršava dve godine od  kada sam se ovim blogom otisnuo u istraživanje domaće i strane blogosfere koja je definitvno postala moje omiljeno odredište na internetu. Ima nešto kafansko boemsko u blogovanju , nešto što ovaj grad nadaleko poznat po noćnom životu nije uspevao  da mi pruži, kafansko utočište. Nisam preterani jubitelj čašice, ali volim dobre kafane, odnosno još uvek ih se sećam. Blogeri su pravo dobro kafansko društvo, zapravo, svako sa svojom čašicom i pričom. Te fine kafanske priče koje otpočinju u jednom magičnom trenutku kada raspoloženje dostigne kulminaciju i na specifičan način preplavi sve koji se tu zateknu, su se eto kroz blogovanje preselile u virtuelni svet. Srećom, jer da nije toga život bi bio previše "suv" i siromašan.

Ključna stvar u kafansko/blogerskom životu je osećaj za fajront, povući se trenutak pre nego što se zanimljiva priča pretvori u nadvikivanje i blebetanje. Otići kući onoga trenutka kada ti ta misao prvi put padne na pamet, zahteva veštinu i vrhunsku koncentraciju.

Da, to znači da je kraj, ovaj blog je okončao svoju misiju. Nema više! Veliki pozdrav za celo blog.rs blogersko društvo. 

The End!Fin!Konec!Ende!

 

 


PS A jedan od najlukavijih boemskih trikova je trik "menjam kafanu". Taman kreneš kući posle fajronta pa se dosetiš da to i nije jedina kafana na svetu. Ipak ću pružiti sebi još jednu šansu uskoro  na novoj adresi


Komentari

 1. 05/23,2010 | 22:13

  I ja ti predlažem bar još jednu kafanu do zore :) Ima još vremena, naspavaćemo se svi mi!

  Dodajem ovu novu adresu u mom Reader-u!

  Pozdrav

 2. 05/23,2010 | 23:12

  Kraj jedne priče, a nastavak druge ili čak slične. :-) Čitkamo se onda na wordpressu. Što nisi došao kod nas na Blogger kod Google-a veleglobaliste, cccccc?

 3. 05/24,2010 | 10:40

  Ja taman pomislio - gde ćeš,pa tek sam počeo da te pratim.
  Šta ću kada sam ja kasno otkrio čari blogovanja.
  Pa dobro, da te utefterišem na novoj adrresi...

 4. 05/24,2010 | 12:30

  virus napuštanja? srećno gde god se zaustavio
  Prijatno!

Polje za unos komentara